slider

Chráníme data našich klientů
...zabezpečenou komunikací!


Ochrana osobních údajů

Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním všech poskytnutých osobních údajů společností OTRINO INVEST s.r.o. , vedené pod spisovou značkou: C 236422 vedená u Městského soudu v Praze, se sídlem: Revoluční 1082/8, Nové Město, 110 00 Praha 1, a to pro účely poskytnutí finančních služeb v rozsahu předmětu podnikání výše zmíněné společnosti, zejména pak k plnění povinností dle smlouvy o úvěru. Souhlasím s tím, aby pověřený pracovník společnosti OTRINO INVEST s.r.o. pořídil pro potřeby společnosti kopii občanského průkazu, případně kopii jiných osobních dokladů (pas, řidičský průkaz, rodný list aj.) a společnost tak mohla zpracovat získané údaje pro účely jednoznačné mé identifikace a také pro účely archivace z důvodů možných řízení vyvolaných na základě smlouvy o úvěru nebo v souvislosti s ní. Dobrovolně souhlasím s: • s nakládáním a užíváním rodného čísla dle z. č. 133/2000 Sb., o evidenci obyvatelstva • se zasíláním obchodních sdělení dle z. č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti na sdělenou e-mailovou adresu nebo prostřednictvím SMS. Tento souhlas udělujete dobrovolně, a to na dobu určitou počínaje jeho udělením až do uplynutí doby 10 let od zániku veškerých závazků či jiných právních vztahů vzniklých mezi účastníkem smlouvy o úvěru a společností OTRINO INVEST s.r.o. Potvrzujete, že jste byl upozorněn na svá práva související se správou a zpracováním osobních údajů OTRINO INVEST s.r.o. , zejména na to, že máte práva dle § 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb., tj. poskytnutí údajů je dobrovolné, svůj souhlas můžete bezplatně kdykoliv na adrese správce odvolat, máte právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd., i o právu obrátit se v případě domnělého porušení svých práv na Úřad pro ochranu osobních údajů. Jsem si vědom/a toho, že uvedení nepravdivých údajů z mé strany může vést k zamítnutí žádosti. Souhlasím s tím, že společnost OTRINO INVEST s.r.o. je oprávněna ověřit si pravdivost a úplnost všech mnou poskytovaných údajů.

Potřebuji zápůjčku se zástavou:

200 000 Kč2 000 000 Kč

Splátka od: Kč* (5 let)

Splátka od: Kč* (10 let)

Splátka od: Kč* (15 let)

Splátka od: Kč* (20 let)

Splátka od: Kč* (30 let)
* - Orientační údaj. Bude upřesněn před uzavřením smlouvy.

- Posouzení do 24 hodin
- Vyřízení ZDARMA



REFERENCE - ZKUŠENOSTI KLIENTŮ

avatar

Paní Dita
"Velmi diskrétní,rychlá služba a seriózní jednání - děkuji."


avatar

Pan Martin
"Jsem velice spokojený s jejich rychlosti a hlavně odhodláním člověku pomoct když to nejvíce potřebuje......! Určitě doporučuji všem kdo se nacházejí v těžké situaci... A proto jsem se i rozhodl že bych s nima začal spolupracovat a pracovat jako přivýdělek pro jejich společnost. :)"


avatar

Pan Ladislav
"Této firmě musím vyseknout velkou poklonu a poděkovat, že mi zachránili byt před exekucí. Skutečně si zasloužíte velkou pochvalu! .. už jen za tu rychlost a splnění všeho, co jste slíbili. Vřele doporučuji tuto firmu všem, co mají problémy v registru, jejich jednání je opravdu excelentní! "


avatar

Paní Kateřina
"Na základě vlastní zkušenosti, budeme Vaše služby určitě doporučovat ostatním. Co jste slíbili, tak jste opravdu splnili, což nás mile překvapilo, hlavně to, že jsme měli přehled o naší žádosti díky vašemu online systému, dokonalé! Nyní můžeme začít s přítelem konečně podnikat a za to Vám patří VELKÝ DÍK !! :o)"


avatar

Pan Petr
"Musím uznat, že to co se tady píše je asi pravda, včera jsem podepsal smlouvu a ráno byly peníze na účtu, a to mám družst. byt, na který mi nikdo nechtěl půjčit. Vše bylo rychlé, žádné poplatky předem, ani jsem nemusel nikam jezdit, což bylo super! "



avatar

GARANCE KVALITY!

Garantujeme Vám profesionální osobní přístup a férovost!

avatar

RYCHLÉ VYŘÍZENÍ!

Vaše žádost bude posouzena v co nejkratší době. Již do 24 hodin!

avatar

BEZPEČNOST PŘEDEVŠÍM!

Zpracování osobních údajů probíhá v zabezpečeném režimu!


PŘEHLED POSLEDNÍCH ŽÁDOSTÍ:

avatar

02.08.2018
Paní Vera, Litomysl

avatar

02.08.2018
Paní Zuzana, Kopřivnice

avatar

01.08.2018
Paní Hana, Česká Třebová